~"I always wonder why birds choose to stay in the same place when they can fly anywhere on the earth, then I ask myself the same question"-Harun Yahya

Sunday

Bufday my brother





Hari nie 10.2.2013 kann. Saya just nak wish

HAPPY BUFDAY to my brother yang ke-16...Dah besar rupenye die..


Dulu kecik2 selalu bergaduh,tak pernah nak sehaluan..Tapi sekarang masing-masing dah besar,belajar jauh-jauh..huhu~rindu pulak kat adik sorang saya ni..


Thats all,
Have a nice day friends ! :)





Saturday

My Dambo Cute!!!


Sempat lagi nak mengupdate entry baru walaupun banyak lagi kerja yang bertimbun menanti..huhu
bukan apa,seronok sangat bila misi pencarian Dambo berhasil..hehe
terlalu excited bila jumpa Dambo banyak2 sampai nak termuntah lappy dek kerana mendownload..Terlalu obses kot dengan Dambo cumil nie..

Comel kan Dambo nie..suka sangat-sangat dengan Dambo kecik nie..habis semua benda nak di Dambo kan,termasuklah di facebook dan di twitter..



Sebelum nie suka sangat dengan Dambo cumil nie,tapi tak tahu nak dicari dimana..Tiba-tiba malam nie banyak pula Dambo keluar munculkan dirinya..huhu
Ok lah,itu sahaja nak diceritakan sebab terlampau seronok,walaupun hanya misi pencarian Dambo banyak-banyak...
ok,salam alaik ^_^

Thursday

Last Minute!!



Hari nie tetibe nak tulis about "assignment"bile cakap pasal assignment,huhuu sedih..kenapa??sebab suka buat kerja last minute.Itulah rutin setiap sem,bila dapat assignment main tangguh2..Dialog yang selalu dimainkan time dapat assignment,"alaa..lambat lagi nak hantar"...tak fikir pon time tu,lepas nie assigment lagi bertimbun..hoho~

Bile time nak hantar dah dekat mulalah masing-masing tak tidur,study lah konon..gaya je nampak macam budak "study hard" haha...kelam-kabut dibuatnya.

Pernah terbaca satu kata-kata motivasi nie:"Tangguhkan sesuatu perkara yang patut dilakukan hari ini kepada hari esok sekiranya anda sanggup untuk meninggalkan dunia ini dengan membiarkan ia tidak diselesaikan." - Pablo Picasso
Kata-kata yang selalu keluar dari mulut nie,sebab nak pujuk hati asik memikirkan masalah,"If a problem can be solved,no need to worry about it"...Masalah tak besar mana pun,tapi selalu memperbesarkan masalah...^_^
Tapi sekarang assignment sudah pon dihantar..sangat bahagia rasanye dan sekarang mulalah saat study for final exam..."
" Gantungkan azam dan semangatmu setinggi bintang di langit "